top of page

Begejstringskaffe gør dig bedre

De fleste oplever at have travlt. Så travlt at det meste skal have et umiddelbart mål, hvis det skal prioriteres. Det betyder, at vi misser et stort potentiale i vores professionelle netværk.

Hvem i dit netværk kan du tilbringe en time med og blive begejstret og inspireret til at gå ud og gøre en forskel?

Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange og hvor mange sammenhænge, at jeg har fået at vide, at et professionelt/fagligt netværk er guld værd.


Og jeg er ikke den eneste. Netværk præsenteres som en løsning til et resultat.


Vil du lande et nyt job? Brug dit netværk


Behov for at blive klogere? Brug dit netværk


Hjælp til at finde den rette konsulent? Brug dit netværk


Brug for at få dit budskab ud? Brug dit netværk


Og det helt rigtigt. Det kan netværk.


Netværk er en resultatskaber, og vi bruger det som sådan, fordi vi i en hverdag med mange opgaver og krav har brug for løsninger. Det betyder så til gengæld også, at vi misser et potentiale, som netværk også har.


Netværk kan få dig til at vokse og styrke din evne til at skabe resultater selv.


Netværk handler om relationer mellem mennesker, og som det naturligste i verden kategoriserer vi vores relationer efter hvilke bidrag relationerne har til vores hverdag. De sociale relationer har oftest fokus på oplevet værdi, mens de professionelle handler om reel værdi, hvilket vil sige målbar værdi.


Den oplevede værdi motiverer os, mens den reelle værdi belønner os. Og eftersom motivation er afgørende for at nå i mål, så er oplevet værdi stærkest.


Der er også oplevet værdi i et professionelt netværk, hvis du dedikerer dig til det. Du behøver ikke at gøre en professionel relation til en personlig relation for at opnå det. Det handler ene og alene om dit (og helt optimalt også din relations) mindset.


Har du prøvet at møde et andet menneske, hvor du er gået inspireret, motiveret eller begejstret hjem. Simpelthen en oplevelse af at have fået mere med dig end du kom med?


Det er oplevet værdi og den hjælper dig til at se mere positivt på muligheder og potentiale. Dit udgangspunkt for at skabe reel værdi er simpelthen blevet bedre.


Jeg gør det selv. Jeg drikker begejstringskaffe, hvilket i praksis betyder, at jeg investerer i mit professionelle netværk med henblik på OGSÅ at skabe oplevet værdi. Vel bruger jeg mit netværk strategisk og fagligt, men jeg bruger det også til at blive inspireret, begejstret og motiveret.


Når jeg møder mennesker med samme tilgang, kan det blive helt magisk.Begejstringskaffe er et prioriteret indslag i min kalender. Jeg rækker ud til mennesker i mit professionelle netværk - typisk på LinkedIn - eller mennesker, som jeg har fået kendskab til via mit netværk og fortæller, at jeg gerne vil mødes og inspireres og begejstres sammen med vedkommende.


Jeg får utroligt sjældent nej. Jeg får så godt som altid mere med mig hjem end jeg kom med.


Jeg bliver mere positiv, håbefuld, motiveret, modig, kreativ og innovativ.


Det potentiale har et professionelt netværk således også. Tænk hvilken forskel det kan gøre for dig, hvis du prioriterer det.


Har du eller jeres organisation brug for at blive inspireret eller begejstret med et nyt perspektiv på hverdagens udfordringer, så tilbyder jeg både nærværende workshops og foredrag med fokus på arbejdsglæde, trivsel, kapacitet, samarbejde og væredygtighed.

Comments


Future Being_logo6.png
Modtag min INSPIRATIONSMAIL
1 ny artikel med inspiration - direkte i din mailboks hver 14. dag

Tak for din tilmelding

bottom of page