top of page
Michael Winther-Rasmussen Power.jpg

EXECUTIVE BEING

Vil du have en hverdag, hvor du brænder igennem og skaber resultater med faglig og personlig stolthed?

Hvor du håndterer krydspres og forventninger uden at tabe fokus og dig selv, og hvor du både kan prioritere opgaver OG dig selv, så du er i balance fysisk og mentalt, hvad enten du er på arbejde eller har fri?

 

Det kan du få!

 

Hvis du vil investere dig selv i det!

 

Jeg gjorde det!

 

Jeg opnåede et helt nyt arbejdsliv med høj faglighed og meget mere meningsfuldhed. Undervejs sagde jeg farvel til stresssymptomer, piller for et højt blodtryk og alt for mange kilo. Alt sammen mens jeg passede mit lederjob i en stor organisation.

Jeg høstede mere anerkendelse fra medarbejdere, lederkollegaer og chefer, skabte bedre resultater, øget trivsel og vigtigst af alt, så udviklede jeg mig til at blive den bedste udgave mig selv. Både som leder og menneske.

I dag lever jeg mere end nogensinde og hjælper andre til at gøre det samme.

Jeg har hjulpet ledere, så de i dag leder med meningsfuldhed frem for frustration over eget uforløste potentiale.

Jeg har hjulpet dem til at skabe bedre resultater for sig selv og deres organisation gennem passion og power samt øget handlekraft. Alt sammen mens de passer bedre på sig selv og sover godt om natten.

Jeg vil også gerne hjælpe dig til at opnå det samme med et

eksklusivt executive being-forløb målrettet og tilpasset dig.

Forløbet skræddersyes til dig, din situation og din drøm om et bedre, sjovere og meget mere balanceret arbejdsliv, hvor du kan være den leder og det menneske, som du drømmer om og har potentiale til. Fra overvindelse af konkrete udfordringer til håndtering af overordnede problematikker.

Med Executive Being-forløbet får du:

  • overblik, så du kan prioritere

  • handleplaner, der matcher lige præcist det sted, hvor du er

  • bevidsthed om egne værdier og handlemuligheder

  • viljestyrke, så du handler på intentioner

  • redskaber til at stå stærkt og hvile i dig selv

  • skærpet fokus, der gør det nemmere at træffe (svære) beslutninger

  • mere tid og mere mentalt overskud

  • arbejdsglæde og faglig stolthed

  • bedre helbred, bedre nattesøvn og mere plads til personlig udvikling

Forløbet varer fire måneder med otte personlige og fortrolige sessioner, der enten afholdes virtuelt eller på telefon med mindre andet aftales undervejs. Undervejs vil være mulighed frit at benytte op til fem tjek ind-samtaler af 15 minutter. Hertil kommer yderligere to opfølgningssessioner inden for seks måneder af forløbets afslutning. Altså i alt ti sessioner.

Prisen er kun 14.995 kroner inklusive moms.

For det får du ikke kun alt det ovenstående, men også et fundament og personlige byggesten, så du kan fortsætte din rejse mod flere og endnu mere ambitiøse mål.


Det er dit liv nu og fremover, dit potentiale og din chance for at tage din plads i verden som leder ikke blot af navn, men af gavn og gøre dine drømme og ambitioner til virkelighed.

Er du klar?

Kontakt mig via nedenstående kontaktformular, så ringer jeg dig op for en uforpligtende og helt gratis forsamtale, hvor vi afklarer dine drømme og ambitioner, og finder ud af, hvorvidt Executive Being-forløbet er det helt rette for dig.

Michael

bottom of page