top of page

MENTOR

Forandring og udvikling er svær, og ofte kan det være en ensom proces, hvor manglende viden og adgang til værktøjer kan føles begrænsende, mens det er svært at finde nogen at læne sig op ad, når modgang overstiger den oplevede kapacitet.

Det kan ske i alle faser af livet, og det er her, at en mentor kan gøre hele forskellen.

En mentor er en rådgiver og læremester, der støtter og uddanner en mentee i en ramme af tillid og inden for et område, hvor mentoren har faglighed og indsigt, som mentee kan have gavn af for at forløse sit eget potentiale.

Uanset om du lige er startet som soloselvstændig eller været det længe, så kan det rette menneske på rette tidspunkt være lige præcist det, der gør forskellen, når udfordringer bliver til forhindringer.

Som fast mentor får du mig med på passagersædet til at hjælpe dig med at navigere og nå mere effektivt frem til dine mål uden at sætte dig selv over styr undervejs.

Du har konstant adgang til mine mere end 15 års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og trivsel ligesom jeg står klar med en stor og gennemprøvet værktøjskasse inden for coaching og personlig udvikling.

Du kan under hele vores samarbejde forvente, at jeg sætter mig ind i både din forretning, din hverdag og dine ambitioner.

Et mentorforløb tilpasses efter dine behov, men vil som udgangspunkt være på mindst seks måneder.

Inden opstart tager vi en kort snak på telefon, så vi sikrer, at jeg er den rette til at hjælpe dig. Samtalen er helt uforpligtende og gratis.

Kontakt mig

_SJO2179_edited_edited.jpg

"Vejen frem er nemmere, når du ikke skal tage alle skridtene alene"

"Det er enormt svært at bede om hjælp til at lykkes som selvstændig, men Michael gjorde det nemt  for mig. Han er enormt vidende, nærværende og samtidig i stand til at se og vise overskuelige veje frem, hvilket har gjort en kæmpe forskel for mig"

Rikke, coach 

Future Being_logo6.png

Du får:

  • adgang til coaching, rådgivning og vejledning 

  • øget motivation

  • styrket handlekraft

  • bedre balance mellem dig og din forretning

  • adgang til stor erfaring med iværksætteri, forretningsudvikling og personlig trivsel

bottom of page