top of page
Michael%20Winther-Rasmussen%20Power_edit

Workshop:
Trivsel skaber resultater

VI LYKKES BEDST, NÅR VI TRIVES MED DET VI GØR. 

Uanset hvor du er i livet eller hvad du laver, så når du dine mål langt nemmere og sjovere, hvis du trives, mens du bevæger dig derhen.

 

Det gælder også på arbejdspladsen, hvor tempo, krav og kompleksitet med fokus på resultater før trivsel kan spænde ben for motivation og arbejdsglæde.

Prisen til at få øje på med faldende produktivitet, mindre mod og i sidste ende færre store succeser. Det kan ses på både den menneskelige og økonomiske bundlinje.

Resultaterne kan se gode ude på den korte bane, men bliver sværere og sværere at nå på den lange bane.

Trivsel er således en investering i kontinuerlig vækst, og den nødvendige faktor for fortsatte positive resultater.

At komme dertil hvor trivsel bliver en motor for dit team eller hele din organisation, kræver at den skrues rigtigt sammen til at passe netop jeres maskinrum, og så skal den smøres og vedligeholdes løbende.

På en workshop med fokus på trivsel som resultatskaber får I det bedst mulige udgangspunkt for netop det.

Invester i en workshop, der ... 

  • giver indsigt og hjælper jer til at skabe jeres helt egen værktøjskasse til at sikre trivsel nu og fremover.

  • faciliteres med nærvær, empati og humor.

  • tilpasses jeres konkrete hverdag og udfordringer.

Er du eller I interesseret i at høre, hvilken forskel en workshop om trivsel kan gøre for jeres hverdag, så kontakt mig helt uforpligtende og gratis. Enten på mail: michael@futurebeing.dk eller telefon: 29 74 95 59

"Efter et hårdt Corona-ramt år, kunne vi mærke, at vi havde brug for at finde tilbage til det fællesskab, vi normalt havde nydt i vores team. Derfor inviterede vi Michael på besøg, for at hjælpe os med at finde et fælles ståsted, hvor vi alle kunne se hinanden i øjnene og blive enige om, at vi var sammen om det her. Michael løste opgaven til perfektion med sit rolige væsen, sine fantastiske indsigter og viden og sin geniale måde at kommunikere på, så alle kan være med."

Maja
Powerjobsøgerne

workshop_edited.jpg
bottom of page