top of page
Michael%20Winther-Rasmussen%20Power_edit

TVIVL ELLER TRIVSEL

FÅ ET KONKRET OPLÆG, DER STYRKER JERES UDGANGSPUNKT EFTER CORONA

Danmark er på vej tilbage, medarbejdere er på vej tilbage. Flere måneders nedtælling til det grønne lys for fysisk fremmøde på arbejdspladsen nærmer sig en målstreg.

Det lyder godt, men bliver det godt?

Mere end et år i skyggen af en pandemi har udfordret og påvirket vores hverdag, så vi ikke længere er helt de samme, som vi var for halvandet år siden. Hverken privat eller i vores arbejdsliv.

 

Så hvad nu?

 

Nogle vil gerne tilbage til nøjagtigt det samme, som var engang. Andre vil slet ikke tilbage til det, der var. Nogle leder efter en ny vej, der favner det bedste fra begge dele.

 

Lige der udfordres vores trivsel. Både for den enkelte og for teamet.

 

Det er vigtigt, at det bliver håndteret, fordi mistrivsel koster både menneskeligt og økonomisk. Det hæmmer produktiviteten og kan i værste fald resultere i stress med kostbare sygemeldinger.

 

Lige nu tilbyder jeg et oplæg på en halv til en hel time (afhængigt af netop jeres kontekst) om alt det, der er på spil, når hverdagen på arbejdspladsen ændres, og giver konkret råd og indsigt i, hvordan det kan håndteres af den enkelte og kollektivet, så tvivlen ikke får lov til at vokse og trække tæppet væk under trivslen.

bottom of page