top of page

Få karrieren
du drømmer om

Er du usikker på, hvorvidt du er på rette vej i din karriere?

Uanset om du har uforløste drømme i dit nuværende job eller på udkig efter nye udfordringer, så har du mulighed for at skabe præcist det professionelle arbejdsliv, som du drømmer om.

Gennem forløbet afdækker vi, hvilke ambitioner du har for din karriere, hvordan det passer ind i din drømme for dit liv generelt og finder den indsigt, der gør dig i stand til at træffe beslutninger, der bringe dig tættere på begge dele.

Undervejs vil du få forståelse for dine grundlæggende værdier, og få værktøjer, som du kan bruge, når du skal træffe de beslutninger, som hjælper dig til en meningsfuld karriere.

Du kan i forløbet få sparring på dit ansøgningsmateriale, adgang til nyeste viden om arbejdsmarkedet og rekrutteringsprocesser og hjælp til at brænde igennem til jobsamtaler og i dit netværk.

Sessioner afholdes enten telefonisk og/eller virtuelt. Alle samtaler er i fuld fortrolighed.

Forløbet skræddersyes til dine behov og ønsker, og afholdes som udgangspunkt over fem uger.

Inden opstart af forløb tager vi en kort snak på telefon, så vi sikrer, at jeg er den rette til at hjælpe dig. Samtalen er helt uforpligtende og gratis.

Kontakt mig

michael_winther_rasmussen_medium_Ubund (

"Det du drømmer om er tættere på, end du tror"

"Michael har udfordret mig til at tage fat i nogle ting karrieremæssigt, som jeg aldrig havde forestillet mig, at jeg havde kunne gøre førhen. Han har set mig og hørt mig - og med stor empati, erfaring, klogskab og strategi guidet mig i den rigtige retning. Jeg tror fuldt og fast på, at der var en mening med at det lige præcis var Michael, der blev min coach. Han er det bedste, der er sket for mig karrieremæssigt i lang tid."

Linde, indretningsarkitekt

Future Being_logo6.png

Du får:

  • indsigt i personlige værdier

  • styrket fagligt selvværd

  • øget handlekraft

  • personlig karrierestrategi og -plan

  • sparring på CV- og ansøgningsmateriale

  • ro og gennemslagskraft til jobsamtaler og i netværk

bottom of page