top of page

Leder MED OVERSKUD

Med lederrollen følger spørgsmål og dilemmaer. Det gælder både i forhold til kollegaer, medarbejdere, chefer og hele ansvaret, der følger med.

​Du bliver fyldt op, og har dermed mindre plads at navigere i, når du skal rumme mennesker, konflikter og udfordringer, mens du samtidig skal finde løsninger og skabe resultater.

 

Den nødvendige kapacitet til at gøre en forskel er udfordret, og kan gøre det svært at være den leder, som du drømmer om og det menneske, som du gerne vil være.

Vejen til at være leder med overskud, og leder der både evner at skabe resultater og styrke trivslen kræver væredygtighed.

Vejen dertil kan gå gennem et indviduelt forløb for dig, der gerne vil have mere handlekraft, øget produktivitet og være i balance, mens du gør det.

Gennem forløbet arbejder vi med de konkrete udfordringer og styrker de personlige værktøjer, der hjælper til at værne om og opbygge ledig kapacitet og sikrer fundamentet for en daglig, positiv værdiskabelse.

​Undervejs har du adgang til mine 15 års erfaring med ledelse og forandringsprocesser, mit netværk og min værktøjskasse. Både inden for ledelse, personlig udvikling og coaching.

​​

Sessioner afholdes fysisk og/eller virtuelt. Alle samtaler og hele forløbet er i fuld fortrolighed.

Er du nysgerrig på, hvorvidt forløbet kan gøre en forskel for dig, er du velkommen til at kontakte mig. Den indledende samtale er helt uforpligtende og gratis.

Kontakt mig

Michael W-R (3).jpg

"Få kapacitet til at skabe resultater, du er stolt af og udvikling, der kan mærkes"

"Jeg troede, at jeg sagtens kunne holde balancen i min lederrolle lige ind til presset blev for stort og jeg ikke kunne det alligevel. Michael hjalp mig på en meget nærværende og indsigtsfuld måde tilbage på sporet og mere til. I dag står jeg stærkere end nogensinde, og fået mod på lederlivet igen."

Anders, teamleder

Future Being_logo6.png

Du får:

  • Styrket handlekraft

  • Voksende arbejdsglæde

  • Mere selvindsigt

  • Indre ro og balance

  • Tydelig autenticitet

  • Øget kreativitet

bottom of page