top of page

Iværksættergejst

At starte egen virksomhed eller blive selvstændig er et stort spring for de fleste. Mængden af viden og tryghed er mindre end i et fast arbejde og ansvaret opleves tilsvarende større.

I Danmark stilles en lang række tjeneste til rådighed for alle, der gerne vil stå på egne ben og skabe sin egen karriere. Det styrker forretningen, men ikke nødvendigvis dig som iværksætter.

 

Du er en essentiel del af pakken, og vil blive udfordret endnu mere end din forretningsplan bliver det. Derfor skal du have lige så meget fokus på, at du kan lykkes som iværksætter, som at din virksomhed eller forretning er bæredygtig.

 

Det er dig, der overvinder forhindringerne, griber mulighederne og forløse den drøm, der har startet det hele.

 

Jeg har været igennem det selv, og lykkedes først, da jeg investerede lige så meget i mig selv, som i min forretning.

Den erfaring kombineret med mange års erfaring med forretningsudvikling og effektive arbejdsprocesser med mennesket i fokus, stiller jeg til din rådighed.

Det kan være som sparringspartner eller coach, hvor vi både har fokus på dig og på din forretning. Målet er at fastholde din oplevelse af at være i kontrol og samtidig have den frihed, der er nødvendig for at lykkes på den lange bane.

Jeg kalder det iværksættergejst, og det sikrer, at du både i nuet og på den lange bane oplever fremdrift og meningsfuldhed - også i perioder, hvor du kan være mentalt, fysisk og emotionelt udfordret.

At være iværksætter er ikke at finde sig til rette i en skabelon, men skabe sin egen med så stærkt fundament, som muligt. 

Det opbygger vi sammen, så du både reelt og oplevet får en hverdag, hvor du er god til at gøre en forskel.

Forløbet skræddersys efter dit behov og ønsker. Alle samtaler og hele forløbet er i fuld fortrolighed.

Inden opstart af forløb tager vi en kort snak på telefon, så vi sikrer, at jeg er den rette til at hjælpe dig. Samtalen er helt uforpligtende og gratis.

Kontakt mig

Post corona.jpg

"Du er den vigtigste faktor for at forløse din drøm"

"Jeg havde så travlt med at få det til at løbe rundt, og være bedst til det hele, at jeg til sidst mistede lysten til at gøre det. Jeg havde glemt, hvad der i virkeligheden havde fået mig til at starte selv, og havde faktisk givet op, da Michael dukkede op. Han hjalp mig tilbage på sporet, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Jeg er ham dybt, dybt taknemmelig."

Line, selvstændig konsulent

Future Being_logo6.png

Du får:

  • indsigt i personlige værdier

  • styrket fagligt selvværd og arbejdsglæde

  • øget handlekraft og -frihed

  • personlig strategi og -plan, der matcher din forretning

  • sparring på og værktøjer til at overvinde udfordringer, der følger med at starte op selv

  • bedre trivsel gennem en balanceret hverdag

bottom of page