top of page

VÆREDYGTIG HVERDAG

Er du presset i hverdagen? Måske savner du arbejdsglæden eller pladsen til din egen udvikling. Måske er du bekymret for, hvorvidt du er på vej i en retning, hvor du ikke kan være det menneske, som du gerne vil være.

Der kan være mange årsager til, at dit potentiale ikke bliver forløst eller uoverskuelighed og energitab har sat ind.

Vejen tilbage til dit stærkeste fundament for at være dig på den bedst mulige måde går gennem væredygtighed. 

Du skal ikke bare være, men være god til at være dig.

Vi arbejder med sammenhængen mellem mental, fysisk og emotionel kapacitet, sådan som det ser ud for dig og dit liv.

 

Vi fokuser på dig, dit liv og dine muligheder lige nu og arbejder lmed strategier, der sikrer dig ledig kapacitet til at vælge til frem for en oplevelse af at blive pålagt.

Du vil undervejs få indsigter, adgang til dine egne ressourcer og opdage løsninger, der styrker din selvtillid og dit selvværd, så du oplever at du styrer dit liv og ikke omvendt.

 

Du vil efterfølgende have bevidsthed om dine værdier, naturlige strategier og ledig kapacitet, som du kan bruge fremadrettet til at prioritere i hverdagen, gå efter dine drømme og stå stærkt i dig selv.

Sessioner afholdes enten hos dig, virtuelt eller i naturen. Alle samtaler er i fuld fortrolighed.

Forløbet skræddersyes til dine behov og ønsker, men løber som udgangspunkt over minimum fem sessioner fordelt over tre måneder med mulighed for at supplere med to gratis telefoniske tjekind-samtaler undervejs.

Er du nysgerrig på, hvorvidt væredygtighed kan hjælpe dig eller om jeg er den rette for dig, så kontakt med. Den første samtale er helt uforpligtende og gratis.

Kontakt mig

Michael til pp.jpg

"Styrk dig selv gennem 

væredygtighed, 

så du kan gøre en større forskel

for dig selv

og for andre"

✩✩✩✩✩

"Forløbet har været en sund investering i mig selv og min langsigtede væredygtighed. Michael formår at 'fange' en der hvor man er, så vi sammen kan bygge videre fra det udgangspunkt. Jeg er blevet udfordret på tankemønstrer gennem behagelige samtaler som alle har givet ekstra indsigter og energi efterfølgende."

Annemette, Udviklingschef

"Michael er lyttende, coachende og konkret - ikke så meget hokus pokus, det er lige mig. Jeg er kommet op over vandoverfladen og kan ånde igen. Sagt på en anden måde, jeg har fået energien, motivationen og overblikket tilbage igen."

Malene, CEO

Future Being_logo6.png

Du får:

  • større tilstedeværelse i nuet

  • mere meningsfuldhed

  • ro til fordybelse

  • overskud og overblik

  • styrket handlekraft og -frihed

  • adgang til læring og udvikling

  • værktøjer til at fastholde balancen

bottom of page