top of page

OM Future being

Future Being er en unik udviklingsorienteret samarbejdspartner for ledere og virksomheder, der vil tage et stærkt og handlekraftigt skridt ind i fremtiden.

Fokus er på det hele menneske, som en nødvendighed for at være den bedste leder for andre og for sig selv. Det handler om selvindsigt, styrken til at være sig selv og modet til at gøre en forskel ved netop at være det.

 

Gennem dialog og sparring i personlige og/eller teamforløb forløses både personlige og kollektive ressourcer, der kan mærkes på både den mentale bundlinje hos den enkelte og i teamet samt på økonomi og trivsel i virksomheden.

Michael W-R (2).jpg

"Du rummer potentiale til meget mere end du tror, og du råder allerede over redskaberne til at forløse det. Sammen finder vi dem, der gør forskellen for lige præcist dig!"

FORLØS DIT
POTENTIALE
Future Being_logo6.png
Future Being er ...
  • den leder, du kan være for dig selv og andre!
     

  • den succes du skaber gennem passion, personlighed og power!
     

  • den forskel du kan gøre for dig selv og din virksomhed!
     

I dag og fremover

OM MIG

michael_winther_rasmussen_low (37).jpg

Min mission er at hjælpe dig til at holde balancen i hverdagen og styrke dit lederskab fremadrettet. Skabe overskud og ro, sætte ild til passionen og finde plads til at du kan være lige præcist dig. Alt sammen med det sigte at styrke dit fundament og øge din handlekraft, der gør en forskel for dig og for din arbejdsplads.

 

Jeg tager udgangspunkt i dine ressourcer, dine muligheder og dine kompetencer og hjælper dig til handlinger, som er meningsfulde og realistiske for dig.

 

Foruden min coach-certificering har jeg 12 års praktisk ledererfaring fra blandt andet JP/Politikens Hus, Egmont og ZBC. Jeg har hjulpet ledere på alle niveauer i organisationer med personlig udvikling, strategisk sparring og rådgivning. Både i forhold til konkrete udfordringer i hverdagen og større forandringsprocesser på såvel individuelt som team-niveau.

Skal vi sammen også gøre en forskel for dig? 

snak en_hvid.png

karriere

snak to_hvid.png

Leder-
rolle

snak to_hvid.png

Leder-
glæde

TEAM_hvid.png

FOREDRAG

bottom of page